De Rijswaard tilbyr et bredt utvalg av bakmurstein. Vi har et bredt utvalg av ulike farger, fasonger, strukturer og størrelser. Sortimentet vårt består av ulike typer maskinpressede mursteiner, håndstøpte mursteiner og spesialmursteiner (unike typer murstein). Bakmursteinene er tilgjengelige i Waal-størrelse, helstørrelse og engelsk størrelse.

Oppdag samlingene våre

De Rijswaard-kolleksjonen

Vi har fasadetegl tilgjengelig i mange ulike typer og størrelser. I tillegg til våre maskin- og håndstøpte mursteiner, kan du velge blant Aqua-kolleksjonen vår (bløtstrøket murstein) og andre spesialtyper.

De Rijswaard-kolleksjonen

Sterrewaard-kolleksjonen

Sterrewaard-kolleksjonen produseres av høykvalitets leire. Dette er hemmeligheten bak mursteinenes tiltalende, dype farger. 20 sortiment i Waal-størrelse og noen i engelsk størrelse.

Utforsk Sterrewaard-kolleksjonen

Er det mer du lurer på angående bakmurstein?

Ikke nøl med å ta kontakt. Vi vil gledelig svare på dine spørsmål.

Vennligst ta kontakt med meg

Tillatelse til å lagre informasjonskapsler

Nettstedet bruker informasjonskapsler («cookies») for funksjoner, statistikk, sosiale medier og annet. Du kan justere innstillingene nedenfor hvis du vil endre tillatelser for ulike informasjonskapsler og skripter. Du finner ytterligere informasjon i skrivet om personvern og informasjonskapsler privacy- en cookiestatement.