Helse, sikkerhet og velferd på arbeidsplassen

For å produsere murstein av høy kvalitet må våre ansatte trives på jobben. Våre ansatte betyr mye for oss. Derfor er vi nøye på områder som helse, sikkerhet og velferd på arbeidsplassen. Vi sikrer at arbeidsplassen er så støvfritt som mulig takket være våre gode renholdsrutiner og moderne utgravingssystemer. Til transport av mursteiner har vi tilrettelagt emballeringen for mekanisk håndtering på byggeplassene.

Begrenset påkjenning for jordsmonnet, vannet og luften

Fabrikken vår tilfredsstiller de strengeste kravene til industrieksos. Vi har blant annet et rengjøringssystem for røykgass som filtrerer ut alle sotpartikler. Skittent vann kan gjenvinnes til produksjon takket være vannrensingssystemet vårt. I tillegg beskytter vi landskapet på utgravingsfeltene våre ved å sikre at de blir utformet på en måte som lar naturen gro tilbake. På anlegget sørger vi for å bruke skadestoffer minst mulig.

Tillatelse til å lagre informasjonskapsler

Nettstedet bruker informasjonskapsler («cookies») for funksjoner, statistikk, sosiale medier og annet. Du kan justere innstillingene nedenfor hvis du vil endre tillatelser for ulike informasjonskapsler og skripter. Du finner ytterligere informasjon i skrivet om personvern og informasjonskapsler privacy- en cookiestatement.