Etter at anlegget tok skader fra en haglestorm, måtte vi skifte taket over brenneovnen og installere isolasjon. Isolasjonen var så effektiv at kogenerasjonssystemet ikke kunne behandle all restvarmen, og vi fikk et høyere strømbehov ved enkelte tider i prosessen. Nå er planen å generere vår egen strøm.

Ved å dekke lagerplassen kan vi beskytte mursteinene våre og levere de i tipp-topp tilstand Dette hindrer mursteinene i å få et grønnskjær i fargen fra ytre klimapåkjenninger, og det vil beskytte emballasjen. Vi vil kunne utrette mer raskere når vi frakter mursteinene tørre.

Taket vil også være en bonus for miljøet, da vi ikke vil trenge like mye plastemballasje til mursteinene våre. I tillegg vil vi montere 7140 solpaneler på over halvparten av det 24 000 m² store taket, og 28 vekselrettere som til sammen utgjør 2.2848 MWh – det er mer enn en fjerdedel (!) av strømmen vi trenger for å holde fabrikken i gang.

Er det noe du lurer på angående firmaet vårt?

Ikke nøl med å ta kontakt. Vi vil gledelig svare på dine spørsmål.

Vennligst ta kontakt med meg

Tillatelse til å lagre informasjonskapsler

Nettstedet bruker informasjonskapsler («cookies») for funksjoner, statistikk, sosiale medier og annet. Du kan justere innstillingene nedenfor hvis du vil endre tillatelser for ulike informasjonskapsler og skripter. Du finner ytterligere informasjon i skrivet om personvern og informasjonskapsler privacy- en cookiestatement.