De Rijswaard tilbyr et omfattende utvalg av maskinpressede og håndstøpte mursteiner. Er du på utkikk etter unike fasadetegl? Sjekk ut aqua-kolleksjonen og spesialmursteinene våre. Du kan få et grundig inntrykk på nettstedet vårt, eller besøke utstillingslokalet vårt for å se mursteinene i person. Vi viser over tjue ulike typer fasadetegl på utstillingslokalet vårt. Vil du se hvilken effekt farge, fasong og struktur mursteinene har på bygninger? Da kan du ta en titt på referanseprosjektene våre.

Oppdag samlingene våre

De Rijswaard-kolleksjonen

Vi har fasadetegl tilgjengelig i mange ulike typer og størrelser. I tillegg til våre maskin- og håndstøpte mursteiner, kan du velge blant Aqua-kolleksjonen vår (bløtstrøket murstein) og andre spesialtyper.

De Rijswaard-kolleksjonen

Sterrewaard-kolleksjonen

Sterrewaard-kolleksjonen produseres av høykvalitets leire. Dette er hemmeligheten bak mursteinenes tiltalende, dype farger. 20 sortiment i Waal-størrelse og noen i engelsk størrelse.

Utforsk Sterrewaard-kolleksjonen

Er det mer du lurer på angående fasadetegl?

Ikke nøl med å ta kontakt. Vi vil gledelig svare på dine spørsmål.

Vennligst ta kontakt med meg

Tillatelse til å lagre informasjonskapsler

Nettstedet bruker informasjonskapsler («cookies») for funksjoner, statistikk, sosiale medier og annet. Du kan justere innstillingene nedenfor hvis du vil endre tillatelser for ulike informasjonskapsler og skripter. Du finner ytterligere informasjon i skrivet om personvern og informasjonskapsler privacy- en cookiestatement.