De Rijswaard produserer hele 130 millioner mursteiner årlig. I og med at mursteinene våre produseres ved hjelp av de mest moderne teknikkene holder mursteinene våre den høyeste kvalitet. Vi garanterer at alle mursteinene er fargefaste og solide. Vi legger også vekt på bærekraftig drift og effektivitet gjennom hele produksjonen. Dette er bare én av grunnene til at vi kan selge høykvalitets mursteiner til en rimelig pris.

Oppdag samlingene våre

De Rijswaard-kolleksjonen

Vi har fasadetegl tilgjengelig i mange ulike typer og størrelser. I tillegg til våre maskin- og håndstøpte mursteiner, kan du velge blant Aqua-kolleksjonen vår (bløtstrøket murstein) og andre spesialtyper.

De Rijswaard-kolleksjonen

Sterrewaard-kolleksjonen

Sterrewaard-kolleksjonen produseres av høykvalitets leire. Dette er hemmeligheten bak mursteinenes tiltalende, dype farger. 20 sortiment i Waal-størrelse og noen i engelsk størrelse.

Utforsk Sterrewaard-kolleksjonen

Er det mer du lurer på angående mursteinene våre?

Ikke nøl med å ta kontakt. Vi vil gledelig svare på dine spørsmål.

Vennligst ta kontakt med meg

Tillatelse til å lagre informasjonskapsler

Nettstedet bruker informasjonskapsler («cookies») for funksjoner, statistikk, sosiale medier og annet. Du kan justere innstillingene nedenfor hvis du vil endre tillatelser for ulike informasjonskapsler og skripter. Du finner ytterligere informasjon i skrivet om personvern og informasjonskapsler privacy- en cookiestatement.